Top 2017 sfaturi pentru a îmbunătăți prezența pe rețele de socializare



In zilele noastre petrecem timp de cele mai multe ori pe rețelele de socializare si ne dorim sa fim capabili de a crea conținut “perfect”, care va atrage toți clienții.

Poate te întrebi acum: Cum creez conținut? Ce ar trebui să includ în conținut? Cum ar trebui să arate profilul meu?

Acest articol are ca obiectiv principal să te învețe cum să te raportezi pe rețelele de socializare, de asemenea, veți găsi cele mai recente sfaturi aplicate pentru rețelele sociale.

Care este scopul principal al paginii tale de socializare? Care este obiectivul în folosirea unei platforme de socializare? Noi credem că obiectivul principal este de a convinge oamenii să-ți acorde atenție. Cum faci asta?

In primul rând trebuie sa te concentrezi pe modul de a optimiza profilul tău:

BCAlege un nume neutru

Înainte de a lucra la profilul tău, alege un nume de ecran bun. Cel mai simplu mod în alegerea numelui – imaginează-ți același nume peste doi sau cinci ani de acum. Acum alege un nume.

Recomandarea noastră este să utilizați un nume simplu și logic. Iată un exemplu: Să presupunem că numele hotelului tău este Strawberry. Așa că – numele de ecran va fi Hotel Strawberry – încercați să evitați prescurtări precum – H.S. sau Hotelul S. sau H. Strawberry, etc … Nu este locul pentru lucruri complicate, deci fă mai ușor pentru oameni să te găsească.

Optimizați pentru primele cinci secunde

În calitate de client pot fi impresionat de pagina dvs. sau pot pierde timpul accesând-o. Această decizie se face în primele cinci secunde. În aceste secunde trebuie să decideți cum doriți să-mi captați atenția. Profilul dvs. ar trebui să inspire încredere și competență. Avatar-ul, de asemenea, spune o poveste. Ce poveste ai vrea să transmiți clientului tău? Biografia (bio) este de asemenea un instrument important pe rețelele de socializare. Cu siguranță nu vrei să folosești cuvintele într-un mod greșit. Acest bio este un rezumat al experienței de lucru în nișa de afaceri.

Concentrează-te pe avatarul companiei

Avatarul sau poza de profil cum suntem obișnuiți să spunem are două roluri importante. Primul rol – validează cine ești. În al doilea rând – spune ce fel de afacere ești. Care este impresia pe care dorești să o împărtășești despre afacerea ta?

 

 

 

Untitled-1

Dă un nume link-ului

Puteți obține o adresă URL personalizată pentru contul de Facebook sau LinkedIn. Asta înseamnă că oamenii vor vedea acest tip de link:

https://www.facebook.com/HoteloPro

În cazul în care nu obții o adresă URL personalizată, oamenii vor vedea acest tip de link, care este mult mai greu de reținut:

https: //www.facebook.com/profile.php id = 16223278947 …

Iată instrucțiunile pentru Facebook și LinkedIn.

Acum, că știi cum să configurezi profilul este timpul să alimentăm acest monstru cu conținut.

 

 

 

Fă un plan

Planificarea este cea mai importantă parte. Dacă definiți planificarea a petrece șase luni pentru angajarea unei agenții pentru a atinge obiectivele strategice pentru tine – ai putea eșua într-o bună zi. Cu toate acestea, cei mai mulți oameni au nevoie de un plan tactic și logic pentru a sprijini ceea ce doresc să realizeze. Urmați acești trei pași simpli:

  1. Dă-ți seama cum să facă bani.
  2. Dă-ți seama ce fel de oameni vrei să atragi pentru a face bani.
  3. Dă-ți seama ce doresc acei oameni să citească.

CaptureRedistribuiți

Poftim? Da, am spus. Știu că suntem foarte reținuți în a distribui conținutul care nu ne aparține, dar ține cont de acest lucru: redistribuirea altor posturi nu e un păcat. E frumos atunci când oamenilor le plac și distribuie postările tale? Este minunat atunci când oamenii împărtășesc cu voi comentarii? Cred că acum înțelegi ce vreau să spun. Partajarea postărilor dumneavoastră este un compliment final, deoarece aceasta înseamnă că oamenii își riscă reputația lor pe ceea ce ați scris. Dar asta nu e tot – Pentru a obține mai mult trafic pe pagina dvs. – puteți încerca distribuirea altor posturi. Teoretic, tu urmărești oamenii din cauza a ceea ce ei împărtășesc. Prin urmare, are sens să urmăresc ce împărtășesc ei. Alege cele mai bune postări și distribuie-le. În cazul în care nu distribui o mare parte din postările lor, înseamnă că urmărești oamenii greșiți. Cu siguranță veți găsi ceva interesant pentru a distribui, precum o rețetă de bucare sau poate unele aranjamente florale pentru camere de hotel. Distribuiți ceea ce este popular.

Există mai multe modalități de a descoperi ceea ce este deja popular.

Acestea sunt doar câteva idei despre cum să hrănești acest devorator de conținut. Să ne concentrăm atenția asupra modului de a crea postarea perfectă.

Creați și selectați conținutului

Așa cum ne place să spunem de fiecare dată – Conținutul este regele rețelelor de socializare. Există două tipuri principale de conținut: conținutul creat de afacerea dvs. și conținutul creat de alții și distribuit de afacerea ta. Înainte de a crea conținut străduiește-te să fie valoros. Oferă cititorilor informații valoroase; analiză; asistență și divertisment.

Untitled-2Fii vizual

Sunteți în competiție cu milioane de posturi în fiecare zi. Oamenii fac judecăți anticipate și își mută atenția dacă nu le este captat interesul rapid.

Bazat pe experiența noastră, vă sugerăm că un post ar trebui să aibă două sau trei fraze pe LinkedIn și Facebook și o sută de caractere pe Twitter. Fiecare post ar trebui să conțină o imagine sau video. Conform unui studiu realizat de Skyword, “În medie, vizualizările totale au crescut cu 94%, în cazul în care un articol publicat conținea o fotografie relevantă în comparație cu articolele fără imagine din aceeași categorie.”

Fii direcționat

Distribuirea unor poze haioase poate atrage atenția oamenilor, dar în cazul în care mesajul publicitar nu este relevant pentru un hotel, cu siguranță, nu va ajuta afacerea. Concentrează-te pe conținut, care într-un fel se leagă de hotel, locație și de călătorie, în general, precum și subiecte conexe, cum ar fi produse alimentare și băuturi, cumpărături de călătorie și așa mai departe.

Optimizează conținutul

Creați un conținut care atrage atenția călătorilor, oferă răspunsuri la întrebările lor, adaugă link-uri și butoane de acțiune pentru a-i direcționa în cazul în care doresc mai multe informații despre cum să facă o rezervare. În același timp, optimizează conținutul pentru algoritmii de căutare prin marcarea cu numele hotelului, locația și descrierea. Pentru site-ul web și conținut, integrează caracteristicile SEO cum ar fi etichete de titlu, meta tag-uri, cuvinte cheie și link-uri. Pentru conținutul rețelelor de socializare, utilizează “menționări (@) & hashtag-uri (#)”. Hashtag-urile sunt un lucru important. Ele conectează posturi de la oameni din întreaga lume. Atunci când adăugați un hashtag la un post, spui oamenilor că postul este relevant pentru un subiect comun. De exemplu, #hotel pe Facebook conectează posturile care sunt despre hoteluri. 

Fii activ

Prin a fi activ îți propunem să ai între trei și cincisprezece posturi diferite pe zi. Asta-i o orientare. Atâta timp cât mesajele dumneavoastră sunt bune, puteți distribui mai mult decât atât. Dar, dacă distribuiți unul sau două postări proaste pe zi, asta e prea mult. Unii oameni se vor plânge de volumul mai mare, dar nu te descuraja. Ei se vor obișnui. Ceea ce contează este efectul creat.

facebook-campaignFii promoțional

Ați încercat vreodată să fiți promoțional? Creând promoții pe Pinterest, Facebook și Twitter poate ajuta. Acest lucru asigură faptul că mai mulți oameni vor vedea postările. Facebook, în special, a devenit o platformă “plătește pentru a juca”. De exemplu, ați putea “plăti pentru a promova” un post cu un apel la acțiune pentru a rezerva camera de hotel.

În cazul în care refuzați să plătiți pentru a promova mesajele dumneavoastră (nu cred că vei face asta), puteți seta mesajele dumneavoastră în partea de sus a paginii de Facebook și Twitter. Acest lucru înseamnă că postul rămâne ca primă postare vizibilă în partea de sus. Acest lucru nu este la fel de eficient ca și plata pentru promovare, dar este gratuit.

Am învățat despre cum să realizăm un profil bun, cum să oferim conținut și, de asemenea, cum să creați postarea perfectă. Acum ne vom uita la modul de a integra rețelele sociale și blogging-ul.

share-menu-mini-drop-down-addtoanyAdaugă butoane de distribuire

Asigurați-vă partajarea postărilor de pe blog prin adăugarea de butoane de distribuire. Iată cum se instalează butonul Facebook Like box..

Convinge oamenii să te urmărească!

Includeți link-uri către conturile rețelelor de socializare de pe blog-ul dvs., astfel încât oamenii să vă poată urmări cu ușurință. În cazul în care blog-ul dvs. este interesant, oamenii te vor urmări pe rețelele de socializare, iar în cazul în care profilul tău este interesant, oamenii vor citi blogul.

grow-your-email-listCreați o bază de date

Lista de email-uri rămâne un instrument puternic de marketing. Nu-i așa că încă mai primiți diferite newsletter-e pe e-mail? Bun! De ce nu trimiți și tu?

Noi folosim un produs numit MailChimp pentru listele noastre de e-mail.

Iată câteva sfaturi pentru a crea e-mail-uri eficiente:

  • Păstrați mesajul scurt. Lungimea ideală a unui e-mail este mai puțin de cinci propoziții care explică cine, ce, de ce, și când în această ordine.
  • Furnizați o semnătură completă. Semnătura este zona din partea de jos a unui e-mail care conține informațiile de contact ale scriitorului. Asigură-te că oferi din titlu, adresa de e-mail și numărul de telefon, împreună cu pictogramele care se leagă de blog-ul și profilul rețelelor de socializare. WiseStamp este un serviciu care creează excelente semnături de e-mail.
  1. Ieși în evidență

Fii personal și împărtășește o poveste! Hotelurile au atât de multe lucruri de spus; chiar si un motel de cincisprezece camere, de-a lungul autostrăzii poate avea o mare poveste.

Pentru că ne place să inspirăm si să ajutăm cititorii noștri iată încă două sfaturi de promovare pe care le poți lua în considerare.

InstagramÎmpărtășește gândurile tale pe Instagram

Instagram este o modalitate foarte bună de a face schimb de informații în timp real. O modalitate foarte bună de a împărtăși oferte speciale.

Restaurantele ar trebui să trimită în mod regulat oferte speciale de alimente și băuturi, dar și hotelurile ar trebui să trimită orice oferte de ultim minut pentru o escapadă.

Nu trimiteți formulare de feedback plictisitoare

Se pare că, după fiecare sejur la un hotel, câteva zile mai târziu, primești un sondaj care “va dura doar câteva momente din timpul meu.” Ei ne spun cât de mult “valorează părerea ta”. Postează ceva interesant, în loc de a cere timpul meu prețios.

Dacă găsiți acest articol util – vă rugăm să ne anunțați în secțiunea de comentarii.






Leave a Reply

Your email address will not be published.