Soft administrare rezervari pentru hoteluri mici, pensiuni, case de oaspeti si apartamente de vacanta

Administrare Rezervări

HoteloPro îți oferă control total asupra rezervărilor din toate sursele. Îți permite să administrezi rezervările făcute direct la hotel, cele făcute prin telefon sau online. Dându-ți posibilitatea să vizualizezi 2 săptâmani sau o lună, panoul de comandă HoteloPro este foarte rapid și ușor de navigat.

Începe rapid cu un minim de informații

Rezervările noi pot fi inițiate direct de pe panoul de comandă, selectând camera și numărul de zile sau folosind butonul REZERVARE NOUĂ. Totul e rapid cu HoteloPro; tot ce ai nevoie să adaugi este numele persoanei, sau să-l preiei din baza de clienți, și să selectezi datele de sosire și de plecare.

Crează rezervări de grup

Rezervările de grup se fac la fel de ușor că cele individuale; pur și simplu selectezi mai multe camere pe panoul de comandă. Operează check-inuri, check-outuri, aplică discounturi și adaugă mai multe camere din același ecran!Administrare Tarife Camere

Facem viața mai ușoară pentru micii hotelieri

Anthony Argyrou, Tony's House

“We have been using hotelopro for roughly 3 years for our properties based in central London, it is extremely user friendly and minimal training is required in order to use it. I recommend it as a cost effective option which assists in all aspects of managing our small hotels effectively. In all our dealings with the staff of hotelopro we have found them to be extremely helpful and pleasant people.”

Administrează-ţi afacerea ca un profesionist

Software-ul de administrare hotelieră Hotelopro te ajută să economiseşti timp şi să-ţi măreşti veniturile.

Înscrie-te azi și primești GRATUIT un demo 1:1 și asistență în setarea aplicației, la cererea dumneavoastra.