Program administrare tarife camere pentru hoteluri mici, pensiuni, case de oaspeti si apartamente de vacanta

Administrare Tarife Camere

Tarifele sunt ușor de configurat și poți face ajustări din mers, simplu aplicând o rată noua sau reduceri direct din ecranul rezervării! HoteloPro te lasă să te concentrezi pe oaspeți și elimină dificultățile administrării tarifelor.

Prețuri speciale

În funcție de gradul de ocupare, folosind HoteloPro poți optimiza cu ușurință tarifele. Doar bifează zilele când dorești un preț special, fie că e în timpul săptămânii sau în weekend. Faci totul din acelasi ecran de setare a tarifelor, simplu și ușor.

Tarife de sezon

Crează câte sezoane dorești, setează prețuri diferite la fiecare și acestea vor fi aplicate automat în momentul creării de rezervări. Alege când un sezon începe și se termină, setează prețurile și ai terminat! E atât de simplu.

Taxe

HoteloPro îți oferă o modalitate cuprinzătoare de a-ți configura taxele. De exemplu, poți seta o taxă pe pat de 7%, o taxă pe vânzări de 9% și o taxă de turism a orașului de 5 Lei pe noapte. De asemenea poți alege dacă taxa să fie inclusă sau nu în prețul camerei. De fiecare dată când tariful este folosit, HoteloPro vă aplica automat taxa fără că utilizatorul să mai trebuiască să intervină.

Administrare Oaspeți

Facem viața mai ușoară pentru micii hotelieri

Andreas Schäfer, Casa Strela B&B

“Since we opened our Bed&Breakfast in March 2013 we are using Hotelopro from the first day on. We chose it because it is a cloud based program and our company is nearly a 100% organized in a cloud. As a Swiss, working in Cabo Verde and travelling a lot, the HoteloPro solution is perfect. It is very user friendly and flexible. In any case HoteloPro Support is quick and competent. ”

Administrează-ţi afacerea ca un profesionist

Software-ul de administrare hotelieră Hotelopro te ajută să economiseşti timp şi să-ţi măreşti veniturile.

Înscrie-te azi și primești GRATUIT un demo 1:1 și asistență în setarea aplicației, la cererea dumneavoastra.

ÎNCEARCĂ-L GRATUIT 15 ZILE