Top 2017 metode de a optimiza comunicarea pe Twitter



twitter-bird-cover-amp

Te-am învățat cum să folosești în mod eficient Facebook și alte rețele de socializare, dar te-ai întrebat vreodată cum să folosești Twitter?

Twitter poate fi un instrument excelent pentru promovarea afacerii dvs. prin intermediul mesajelor scurte și partajarea de link-uri și imagini. Este un instrument excelent pentru a te conecta cu publicul vizat și de a crea interacțiuni prin texte scurte, imagini si gif-uri. De exemplu, vinzi servicii hoteliere, așa că publicul ar putea fi interesat de prețurile de rezervare sau recomandări de călătorie.

Recent Twitter a lansat noi caracteristici care vă permit să vă conectați cu oameni care împărtășesc aceleași interese, pentru a posta fotografii cu descrieri, în ​​scopul de a vă direcționa mai bine audiența și, de asemenea, pentru a partaja cu ușurință conținut de divertisment prin intermediul GIFs.

Accesibility

Ce sunt Gif-urile te întrebi? Ei bine, ele nu sunt adesea folosite de afaceri și sunt o extensie de fișier pentru un fișier grafic care este de multe ori animat. Acestea sunt cel de-al doilea format de imagine folosit cel mai frecvent pe World Wide Web (www) după JPEG. De ce ai vrea să-l utilizați? Cred că ai răspunsul în definiția noastră.

raw

Este mai ușor ca niciodată să distribui gif-uri pe Twitter. Rețelele de socializare sunt un spațiu în care oamenii intră să se relaxeze și să se distreze. Poate că această realitate explică de ce distribuirea gif-urilor a câștigat mai mult interes în rândul utilizatorilor de Twitter în ultimul an.

De fiecare dată când distribuiți un mesaj pe Twitter acesta vă oferă o listă de gif-uri de unde aveți posibilitatea să partajați direct pe tweet sau printr-un mesaj. Twitter vă permite posibilitatea de a căuta prin cuvinte cheie și gif-uri, apoi le poți posta direct. Este mai ușor ca niciodată.

Imaginile au fost întotdeauna mai apreciate de către utilizatorii rețelelor de socializare mai mult decât conținutul text. Fiind o parte importantă a conținutului Twitter, este esențial ca oricine este interesat de conținutul dvs. să-l poată accesa cu ușurință.

Capture

Această schimbare va ajuta pe oricine care împărtășește conținut de imagine pentru a ajunge mai ușor la publicul țintă. Mai mult decât atât Twitter permite clienților să adăuge text alternativ la imagini prin intermediul REST API și Carduri Twitter.

Conectează-te mai mult și mai bine cu tab-ul Connect. De acum înainte, conectarea cu oameni din întreaga lume care împărtășesc aceleași interese ca tine este mai ușoară decât oricând.

twitter-connect-tab-2

Dacă administrați o afacere în industria hotelieră, puteți urmări concurența din întreaga lume și găsi lideri de opinie în industrie mai ușor decât oricând. Pentru a vă oferi recomandări, Twitter urmărește ceea ce iti place si ce conturi au mai multă popularitate în regiunea în care locuiți. Mai mult decât atât Twitter vă permite să știi de ce ți-a dat anumite recomandări. Hai să spunem că aveți toți clienții dvs. în agenda dvs., prin această filă aveți posibilitatea de a conecta automat cu ei.

Acest lucru nu este totul. De ce nu încercați să fiți mult mai profesionist ?!

  • Elaborarea unui profil profesional

twitter2014gui_v.1.0

Cu siguranță nu îți dorești să ai un profil neprofesional și nu doriți să pierdeți ocazia de a promova hotelul dvs. Vă sugerăm să vă creați un profil personalizat Twitter care include cât mai multe informații despre hotelul pe care îl administrați, incluzând un număr de telefon și fotografii profesionale.

  • Construirea unei rețele puternice

twitter-networking

Crearea unei rețele puternice și mari pe Twitter va dura ceva timp. Nu poți să o faci totul într-o singură zi. Primul pas este acela de a identifica cine este ținta ta, care este cel mai probabil, persoanele care călătoresc. Realizează o cercetare pe Twitter pentru a găsi cuvinte cheie specifice pe care persoanele care călătoresc le folosesc, apoi adăugați aceste hashtaguri și cuvinte cheie în tweeturi, în scopul de a atrage atentia lor.

Căutați companii locale sau bloggeri de călătorie și urmărește conturile lor de Twitter. Asigurați-vă că cele mai multe dintre persoanele pe care le urmărești, te vor urmări înapoi.

  • PROGRAME DE MANAGEMENT TWITTER

twitter-ads-landing-header-25db47e888cf9e990f462f6f98b7b8e5

Există mai multe programe care vă ajută să gestionați contul dvs. Twitter, astfel încât să puteți urmări, trimite mesaje. De asemenea există posibilitatea de a monitoriza ceea ce spun oamenii despre proprietatea dumneavoastră.

Știu, știu. Noi folosim rețelele de socializare numai pentru promovare, dar ce se întâmplă dacă încercăm să folosim Twitter ca o platformă de servicii pentru clienți? Sună interesant, nu?

Dar să-ți spun – dacă utilizați Twitter în același mod în care utilizezi Facebook, atunci răspunsul este “nu-l încercați”. Când vine vorba de partajarea conținutului, Twitter este mai puțin eficace decât alte platforme de socializare.

Vreau să împărtășesc această idee cu tine. Twitter este util pentru customer service, nu numai pentru comercializare.

Un răspuns prompt demonstrează că societatea ascultă, dar pe de cealaltă parte tăcerea implică contrariul.

Dacă găsiți acest articol util și doriți să aflați mai multe, spune-ne în secțiunea de comentarii.






Leave a Reply

Your email address will not be published.