Tendințe în programele de loialitate pentru hotelurile mici



1

Un studiu realizat de Cornell School pe două seturi de hoteluri independente arată că au avut, în medie, o creștere de 50 la suta din venitul anual pe cap înscris atunci când oaspeții s-au alăturat programului lor de loialitate. Această cercetare s-ar putea să nu fie universal valabil, dar nu arată că se poate lucra pentru un număr de hoteluri mici sau independente. Iată câteva tendințe utile care ar putea ajuta să decideți ce tip de program nou de loialitate pe care doriți sau cum să modificați una deja existentă într-una mai profitabilă și mai eficient.

2

Generațiile mai tinere nu doresc elemente din plastic precum toate cardurile de fidelitate, ei doresc totul pe dispozitivul mobil. Aceasta este tendința în general, dispozitivele noastre mobile devin din ce în ce mai importante în viața noastră de zi cu zi. Oamenii obișnuiau să verifice buzunarele lor pentru portofel la cumpărături, dar acum ei verifica pentru portofel și telefon.

Versiunile pentru dispozitivele mobile de programe de loialitate oferă ceva ce mijloacele tradiționale nu pot să ofere … o comunicare cu două sensuri către client. Înainte a fost doar compania care se ocupa de oferte, iar acum puteți vedea modul în care clienții reacționează direct la ofertele pe care le aveți pentru ei. Acest lucru ar putea suna ca un lucru scump pentru a pune în aplicare, dar există o mulțime de soluții accesibile, care nu necesită dezvoltarea unei aplicații proprii de loialitate. Companii, cum ar fi Belly, sau Perkville oferă aplicații mobile care se conectează clienții la o rețea mai mare în cazul în care acestea pot cheltui punctele de loialitate. Alte site-uri care contribuie în mod exclusiv la hoteluri mici sunt Stashrewards sau GHA Discovery. Ei se conectează cu o comunitate mai mare de proprietari de hoteluri care pot face programele de fidelitate mai atrăgătoare. Dezavantajul este că acestea necesită un angajament pentru o anumită perioadă de timp.

3

Programele trebuie să fie acolo pentru consumatori, deoarece ei cred despre carte, nu numai după ce au terminat șederea lor. Acest lucru se datorează faptului că durata atenția consumatorilor sa diminuat în mod semnificativ din cauza societății ritm rapid trăim. Deci, ei doresc satisfactii imediate sau de recunoaștere pentru achizițiile lor. Trebuie să te întrebi sincer, ce ai prefera in timp ce cumparaturi: obtinerea de puncte virtuale x care conta pentru un scop de departe sau o recompensă îngrijite la fața locului, cum ar fi WiFi gratuit sau check-out mai târziu ori? Acest tip de program de loialitate ar putea fi puse în aplicare prin îmbunătățirea recompensa pe baza achizițiilor ulterioare, adică începe cu ceva mic, apoi construi recompense. Un exemplu de acest tip de program este Orbitz. Ei o fac astfel încât să obțineți instantaneu un procentaj pe toate zborurile, rezervările hoteliere și tot felul de servicii referitoare la călătorii.

4

Acest lucru se datorează faptului că oamenii doresc să vadă recompensa acum, nu undeva în viitor. Și furnizarea acestui tip de divertisment în aici și acum îi pot ajuta să treacă timpul. Distracție pe tot parcursul călătoriei spre recompensa final. Un exemplu de un succes enorm al acestui tip de program de recompensare este myVegas. Ei au peste 3 milioane de aprecieri pe Facebook deci cred că fac ceva corect. Au luat o Crush Candy ca joc și a adăugat elementul de noroc pentru a câștiga reduceri la hoteluri și alte servicii din Las Vegas. Acest lucru poate suna ca o investiție uriașă din partea ta, dar aceasta nu înseamnă neapărat că trebuie să meargă totul cu un joc de dezvoltator … simplu și dependență poate face truc. Site-uri, cum ar fi freelancer fiverr.com oferă o gamă largă de opțiuni matrice cost pentru a construi propria mini-joc.

5

Marketing este vorba de a găsi nevoile clientului și care îndeplinesc-l. Așa că nu este o idee bună de a avea o dimensiune se potrivește tuturor abordare. Consumatorii doresc lucruri care sunt semnificative pentru ei, fiind astfel deschis și permițându-clienții fideli alege modul de a primi mulțumire este ceva ce oamenii sunt în căutarea. Permițându-le să aleagă modul în care acestea recompensat vă puteți aduna informații valoroase despre ceea ce este important și relevant pentru ei. Deci, în viitor, vă puteți adapta mai bine produsele și serviciile pentru a se potrivi nevoilor lor.

Nu utilizați în prezent un program de loialitate în hotelul tău? Și dacă da, ai simțit un efect pozitiv asupra afacerii dumneavoastră?






Leave a Reply

Your email address will not be published.