Sfaturi esențiale în administrarea timpului



Administrarea unei afaceri cum ar fi un hotel este foarte stresant, mai ales atunci când este complet rezervat sau trebuie să se ocupe de devreme / check-in-uri sau trebuie să se confrunte cu daune de la oaspeți. De multe ori se simte ca acolo nu este suficient timp pentru a face tot, ceea ce te face să te simți frustrat sau stresat.

În acest articol, dorim să vă oferim cele mai bune instrumente de gestionare a timpului și sfaturi care vă vor ajuta să gestionați mai bine timpul. Nu mai fi dependent de muncă.

gpf5xzwxdg7kdulsgmuoPetrece mai puțin timp verificând email-urile

Una dintre cele mai mari metode de a pierde timpul este de a verifica email-uri la fiecare 2 minute. Nu aveți nevoie de a face acest lucru. În schimb, doar a verifica o dată dimineața și o dată după-amiaza, și apoi setați o limită de cât timp aveți de gând să petreceți răspunzând la e-mailuri. Nu petrece toată ziua să răspunzi la e-mailuri nefolositoare.

things-to-do-list-clipart-cross-off-the-163-things-that-B3SWn0-clipartTo Do

V-ați gândit că ați putea fi un manager de hotel ocupat, pur și simplu pentru că nu aveți nici o structură a zilei dvs.? Acesta este motivul pentru care managerii au o listă de rezolvat care este esențială. Puteți lista cele mai importante sarcini de realizat pentru acea zi. Fă-o în fiecare zi și vei deveni mult mai productiv în munca ta. Știi? Ne-am săturat de utilizarea hârtiei și a pixuluiși ne-ar plăcea să fim mai productivi și mai puțin depășiți. Aici sunt 3 dintre cele mai bune aplicații pentru dispozitivele dvs. mobile de care vă veți bucura cel mai mult.

  1. Wunderlist – Android / iOS / Windows Phone

Cheshire_cross-platorm_image@2x

Wunderlist este una dintre cele mai ușor de utilizat aplicații pentru începători. Crearea și partajarea listelor este ușor. Cu ajutorul Wunderlist pentru a colabora pe liste cu colegii si membrii de familie este mult mai ușor.

  1. Google Keep Android / iOS

Omni-Notes-screenshot-840x473

Google Keep nu este doar o aplicație pentru liste de rezolvat – este un serviciu de menținere (de unde și numele) note, fotografii și chiar înregistrări audio pe care nu doriți să se piardă de pe dispozitiv.

  1. Todoist – Android / iOS / Windows Phone

unnamed

Todoist combină un aspect îngrijit și cuprinde o serie de caracteristici utile pentru păstrarea în partea de sus a sarcinilor tale. Este ușor de configurat și de a gestiona listele. De asemenea pot fi distribuite cu alți oameni, seta memento-uri și termene limită pentru a vă ajuta să le terminați.

4-Simple-Rules-to-Cut-Down-on-Evil-MeetingsMai puține întâlniri

Una dintre cele mai mari activități prin care pierdem timpul sunt intalnirile, iar daca esti genul de manager care petrece o oră, trecând peste lucruri banale, atunci ți-ai putea dori să-ți revizuiești atitudinea.

De ce să petreci o oră pentru ceva ce se poate spune în 5 minute? Păstrați întâlniri scurte și nu doar de dragul de a avea întâlniri.

relaxRelaxează-te

Administrarea oricărui tip de afacere poate provoca un anumit nivel de stres, mai ales atunci când se ocupă în mod direct cu oamenii, cum ar fi în cazul unui hotel sau B & B. Așa că ne-am dori să vă ajutăm să descoperiți anumite modalități de eliberare a stresului și să te relaxezi.

Respirațiile lente, adânci. ritmul cardiac, frecvența respiratorie, și a tensiunii arteriale poate scadea prin incetinirea respiratiei si utilizarea diafragmei si a abdomenului. Respirația rapidă, superficială este legat la niveluri mai ridicate de stres. Conform unui alt studiu privind persoanele cu hipertensiune arteriala, tehnicile de respiratie profunda pot provoca o scădere a tensiunii arteriale și o creștere de relaxare a corpului.

Delegate-funnyNu te suprasolicita

Deleagă! O definiție a unui antreprenor bun este de a obține lucrurile prin intermediul altora. Ați putea crede că ești singurul care poate face totul, dar ai putea să nu fii atent la o cheie importantă a strategiei de afaceri. Echipa ta este acolo pentru a vă ajuta. Nu face munca lor pentru ei.

Leader with finding people.Angajează oamenii potriviți

Există mai mulți proprietari de hoteluri care refuză să pună credința lor în angajați. Dar nu cred că acei manageri vor fi capabili să găsească timp pentru a face toate lucrările de unii singuri. Atunci când încearcă să găsească angajații de încredere să păstreze în minte dorințele tale pentru a le modela în ceea ce doriți ca ei să fie. O persoană poate ști deja cum să facă treaba. Dar ei nu vor ști cum să le facă până când încep de fapt lucrarea.

HoteloPro-logoUtilizează un software

În cazul în care hotelul nu are încă un Hotel Software, atunci ești în mare pierdere de timp. De ce? Deoarece acest tip de software are puterea de a automatiza o mulțime de aceste sarcini prin care vă pierdeți timpul în fiecare zi, ceea ce înseamnă că ar putea elibera ore de timp. Te-ai săturat să mai folosești un creion și hârtie pentru rezervări? Începe să fii productiv și să nu pierzi timpul.

Sistem simplu online de management hotelier pentru hoteluri mici, B & B, case de oaspeți și apartamente, HoteloPro face ușor de a organiza afacerea, a economisi timp, și de a dobândi mai mulți clienți. Spre deosebire de sistemele tradiționale de management al proprietății, care necesită zile de instruire și sunt costisitoare, HoteloPro durează doar 10 minute pentru a fi configurat, este simplu și costă doar $5 / cameră lunar.

HoteloPro vă ajută să obțineți mai multe rezervări prin intermediul unui widget de rezervare online și printr-un manager de canal care se conectează cu site-uri importante de călătorie online

 

Dacă găsiți acest articol util te rugăm să-l distribui pe rețelele tale de socializare






Leave a Reply

Your email address will not be published.