Sfaturi eficiente în a îmbunătăți calitatea recenziilor pe TripAdvisor



trip-advisorScorul de revizuire a hotelului este cheia succesului tău financiar. Feedback-ul clienților dumneavoastră este esențial pentru îmbunătățirea prezenței online.

Un studiu, realizat de Phocuswright  pe 12.225 de respondenți, relevă faptul că mai mult de jumătate dintre respondenți (53%) nici nu s-ar mai deranja să facă o rezervare până când nu au verificat cel puțin o recenzie asupra hotelului. De fapt, 80% dintre respondenți au declarat că citesc între șase și douăsprezece comentarii înainte de a rezerva cazarea!

În acest articol veți găsi sfaturi care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți comentariile și satisfacția clienților.

În timpul șederii trebuie să acorzi atenție la următori pași:

  1. Interacțiunea cu oaspeții

În conversațiile cu oaspeții, îndrăznește să le ceri o mică favoare. Cere să împărtășească experiențele lor cu alți călători pe TripAdvisor. De asemenea cereți-le să împărtășească imagini și comentarii.

  1. Pagină de WI-FI

Atunci când oaspeții folosesc gratuit Wi-Fi-ul hotelului, direcționează-i către o pagină de destinație cerându-le feedback-ul lor. Oferind conexiune bună de Wi-Fi, este ceea ce se așteaptă fiecare oaspet.

  1. Gândește îndrăzneț

Ai curajul de a gândi altfel. Ai putea să încerci să adăugi broșuri și mesaj în hol sau recepție. Încercați să puneți un zâmbet mare pe oaspeți.

  1. Oferă hărți și cărți poștale gratuit

Hotelul poate oferi cărți poștale cu destinație locală, cu o linie de text mic, menționând că ar aprecia dacă au lăsa feedback-ul lor pe TripAdvisor. Ai putea face, de asemenea, o hartă specială cu zonă locală cu atracțiile turistice.

După ce părăsesc hotelul puteți urma acești pași:

  1. Trimite un mesaj de plecare

După ce oaspeții tăi au părăsit hotelul este indicat să trimiți un mesaj prin care să întrebi dacă s-au bucurat de șederea lor și de a împărtăși experiențele cu alți turiști. Un link către profilul dvs. de TripAdvisor este de asemenea necesar în acest mesaj. Apropo, instrumentul nostru HoteloPro vă permite să trimiteți e-mailuri după ședere într-un mod automat.

  1. Social Media

Capture

Asigurați-vă că adăugați la pagina de Facebook este un buton pentru contact. În partea dreaptă pe pagina de Facebook, aveți un buton de acțiune care poate fi configurat în funcție de preferințe.

  1. Recenzii pe site

Capture

Oferă  posibilitatea clienților să lase comentarii pe site-ul dvs., aici este un exemplu de Hotel Sheraton, unde au inclus un widget TripAdvisor direct pe site-ul lor și cer oaspeților să ofere recenzii.

  1. Newsletter-ul

Capture

Acum câteva săptămâni am discutat despre modul în care puteți crea un newsletter excelent. S-ar putea lua în considerare adăugarea unui buton de recenzii in newsletter precum si de a solicita feedback.

TripAdvisor, de asemenea, distribuite pe site-ul lor câteva sfaturi și sugestii cu privire la modul de a îmbunătăți comentariile unui hotel. Iată ce au spus:

“Popularitatea unui hotel pe TripAdvisor se bazează pe opinii de la călători și reflectă părerea personală asupra întreprinderi. Popularitatea este importantă, deoarece cu cât sunteți mai aproape # 1, cu atât mai probabil este ca și călătorii vor vedea proprietatea. Aici sunt cei trei factori principali care au un impact asupra popularității, și modul în care vă puteți îmbunătăți:

  • Calitatea Recenziilor
  • Cantitatea de Recenzii
  • Vechimea recenziilor

TripAdvisor ia în serios integritatea conținutului. Toate opiniile trebuie să fie autentice: nu scrie comentarii sau nu cere prietenilor sau angajaților să o facă. Verificați instrucțiunile pentru a vedea ceea ce este și nu este acceptabil. Proprietățile care încalcă regulile vor fi penalizate și popularitatea lor va avea de suferit.

Totul se reduce la o mare ospitalitate. Oferi clienților o experiență de neuitat.

Cum să îmbunătățești performanța pe TripAdvisor?

Deci, ce este nevoie pentru a fi un hotel extrem de căutat?

  1. Optimizați fotografiile dvs.

Hoteluri cu zece sau mai multe fotografii vor primi de două ori mai multe vizualizări.

  1. Răspunde la Opinii

Proprietățile care răspund la cel puțin una din fiecare doua comentarii sunt cu 24% mai multe șanse de a primi rezervare cereri.

  1. Evaluează performanței

Analizează în mod continuu rezultatele obținute , și oferă îmbunătățiri bazate pe acestea. Aceste îmbunătățiri pot duce la oaspeții mai mulțumiți, comentarii mai bune, vizibilitate mai mult pe TripAdvisor și, în cele din urmă, mai multe rezervări de călătorie. ”

Asigurați-te că oferi servicii uimitoare clienților, și să fie originale. Oaspeții dvs. caută ceva special.

Înapoi la tine acum. Cum a fost experiența cu invitații tăi comentarii on-line? Lasă-ne în jos secțiunea comentarii.






Leave a Reply

Your email address will not be published.