Pași esențiali în a menține relațiile cu clienții



1

Relația pe care o construiți cu oaspeții dumneavoastră este mai importantă decât orice. Cu o notă personală, vă puteți îmbunătăți relațiile, mări numărul de rezervări și a câștiga loialitatea clienților dumneavoastră.

Pentru aceasta, am dezvoltat câțiva pași esențiali pe care ar trebui să îi urmați în menținerea unor relații cu oaspeți.

Totul se rezumă la povestea ta

2

Site-ul dumneavoastră joacă un rol important în dezvoltarea mărcii hotelului. În timp ce trebuie să includă informațiile de bază despre hotel asigurați-vă că împărtășiți, de asemenea, povestea hotelului. Narațiunea personală va motiva oaspeții pentru a rezerva cu tine, deoarece ei simt că se pot referi la tine personal.

Fii receptiv

3

Indiferent dacă monitorizați recenziile pe Facebook sau comentariile pe care le primiți pe Twitter, veți dori să vă asigurați că sunteți receptiv.

Dacă cineva menționează că i-a făcut plăcere să stea la hotelul dvs., aveți grijă să le mulțumiți pentru comentariile acestora. Dacă cineva vă lasă o recenzie negativă într-un comentariu, încercați să-l abordați într-un mod politicos si profesional. Rețelele de socializare sunt o parte esențială a vieții de zi cu zi, deoarece îi ajută pe oameni să se conecteze unul cu altul. Profită de acest lucru. Începe să dezvolți o relație personală cu oaspeții și ascultă-i.

A asculta clienții este o modalitate ușoară de a menține relația cu aceștia. O modalitate prin care rețelele de socializare poate ajuta la ascultarea clienților este prin oferirea unui spațiu pentru întreprinderi și oaspeții unde să se conecteze. Acest lucru vă va permite să le răspundeți rapid.

Creați promoții

4

Aveți posibilitatea să creați pachete promoționale care vă permite să vindeți servicii și lucruri oferind în același timp clienților o experiență plăcută în timpul șederii.

Câștigați un profit suplimentar din această rezervare, iar oaspeții dumneavoastră vizualizează aceasta ca o experiență îmbunătățită, care este disponibilă numai la hotelul dvs. Actul de a menține o relație cu oaspeții dumneavoastră este o parte esențială a unei strategii de afaceri și ar trebui să fie incluse în fiecare plan de afaceri.

Fii original

5

Oamenii recunosc un lucru fals cu ușurință, iar ultimul lucru pe care îl doriți este ca oaspeții hotelului dvs. să își formeze o imagine greșită. Același lucru este valabil pentru modul în care conversați cu clienții online sau offline. Fiind original cu invitații tăi va ajuta în menținerea unor relații de lungă durată. De exemplu, în cazul în care clienții întâmpină probleme cu serviciile tale, oferi un răspuns onest și nu faci promisiuni pe care nu le poți păstra. Minciuna ar putea deteriora foarte mult afacerea ta.

Menține legătura

6

În scopul de a menține relațiile cu clienții, trebuie să păstrați legătura cu aceștia. Pentru întreprinderi, acest lucru poate veni sub forma unui newsletter, carduri de celebrare sau un e-mail periodic amintind invitaților că sunteți acolo pentru a le oferi cele mai bune servicii și experiențe. Aceasta este cheia pentru a vă asigura că oaspeții dvs. nu vă lasă pentru altcineva. A menține relații cu clienți este primul pas în a face o diferență.

Folosește numele real

7

Atunci când vă gândiți la această situație pune-te în locul clienților. De la cine doriți să primiți un e-mail? De la “Dani” sau “Departamentul de relații cu clienții”? Dale Carnegie spunea că “numele unei persoane este pentru acea persoană cel mai dulce și cel mai important sunet în orice limbă” și studiile arată că el a avut dreptate. Numele noastre sunt atât de importante pentru noi încât atunci când le auzim acționează o parte cu totul diferită a creierului nostru decât orice alte cuvinte. Folosind numele clientului dvs. face ca interacțiunea să se simtă mai personală.

Aflați mai multe despre invitații dumneavoastră

8

Știind unele lucruri despre clienții dumneavoastră vă oferă mari oportunități de a crea o notă personală cu ei. Unele dintre cele mai mici hoteluri, atunci când află că unul dintre oaspeții săi sărbătoresc o zi de naștere sau au un eveniment special, ei ar putea trimite un discount pentru a-i face ziua mai specială.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii au rezervat o cameră la un hotel mic este din cauza mediului intim, demn de încredere.

Comunică deschis

9

Comunicarea este vitală în fiecare aspect al vieții noastre, precum și în relațiile noastre de muncă și de afaceri.

În zilele noastre, într-o comunicare în masă, există o mare varietate de moduri de a păstra legătura cu invitații dvs., de la e-mail și rețele sociale la apelurile telefonice. Trebuie să te faci disponibil pentru clienți pentru a intra în contact cu aceștia. Răspunde prompt și politicos la orice solicitare.

Oferă oaspeților acces la cunoștințele tale

10

In plus față de grija clienților la locația dvs., de asemenea, ajută să împarți cu ei recomandări cu privire la atracțiile locale sau cele mai bune restaurante.

Dacă consideri că acest articol este util ne-ar plăcea dacă ai putea să-l distribui pe rețeaua ta socială. Noi credem că ar putea fi util pentru alți hotelieri. În cazul în care doriți să aflați mai multe informații, vă rugăm să ne anunțați în secțiunea de comentarii.






Leave a Reply

Your email address will not be published.