Noi metode de a folosi Instagram pentru promovarea hotelului



Te-ai săturat de promovare pe Facebook, Twitter, LinkedIn fără niciun efect? Ai vrea să începi un nou mod de promovare? Începe să utilizezi Instagram ca pe un nou mod de a promova profesional și inteligent. Dacă micul dvs. hotel, B & B, han nu este pe Instagram, s-ar putea să fiți în spatele competiției.

Te-ai întrebat cat de mulți utilizatori are Instagram? Această statistică reprezintă numărul de utilizatori lunari activi din Instagram. Rețeaua principală de partajare a fotografiilor mobile a ajuns la 600 de milioane de utilizatori lunari activi, de la 400 de milioane în septembrie 2015. Instagram devine una dintre cele mai populare platforme pentru interacțiunea socială. Si ghici ce? Acum, Instagram este deschis pentru profilurile de afaceri.

Ideea principală a Instagram este simplă: postați o fotografie, dați-i un filtru, utilizați un hashtag popular (#) și împărtășiți ceea ce faceți cu prietenii și adepții dvs.

Este adevărat că peste 70 de milioane de fotografii sunt postate pe Instagram în fiecare zi. Instagram a devenit popular deoarece se distinge de alte platforme de rețele sociale, iar în loc de Pinterest, Instagram este mai prietenos diferit de Facebook, deoarece este vorba mai mult de calitate decât de cantitate.

Spre deosebire de alte platforme sociale, Instagram este, de asemenea, o parte a Facebook și a câștigat rapid inimile tinerilor care au folosit Instagram de ani de zile. Acum este timpul să începeți să utilizați Instagram.

Cum?

În acest articol, am dori să vă arătăm cum să utilizați pe deplin funcțiile Instagram pentru micul dvs. hotel, B & B, han. Să începem!

  1. Conversia profilului personal Instagram la un profil de afacere.

1

În procesul de conversie sunt disponibile două metode. Fie că aveți deja un cont, fie că trebuie să creați unul nou. Pașii sunt la fel.

  1. Mergeți la profilul dvs. și atingeți pictograma pentru setări.
  2. Atingeți “Switch to Business Profile
  3. În ecranul „Connect Your Facebook Page”, veți vedea toate paginile din Facebook la care sunteți în prezent administrator. Selectați pagina pe care doriți să o asociați cu profilul dvs. de afaceri pe Instagram.
  4. În pagina „Set Up Your Business Profile”, examinați informațiile de contact ale companiei, efectuați modificări și atingeți butonul „Done”.

2

Un profil de afaceri pe Instagram va ajuta clienții să se conecteze mai ușor la afacerea dvs., iar atunci când faceți conversia la un profil de business, puteți să includeți informații suplimentare despre compania dvs. în profilul dvs.

Ca în imaginea de mai jos – puteți adăuga un număr de telefon, o adresă de e-mail și adresa fizică a companiei. Rețineți că trebuie să includeți cel puțin o opțiune de contact.

3

Când adăugați informații de contact, în partea de sus a profilului va apărea un buton de contact. Când oamenii fac clic pe acel buton, vor vedea opțiuni cum ar fi “Obțineți indicații de orientare”, „Apel” și „E-mail”, în funcție de informațiile de contact pe care le-ați furnizat.

Un alt motiv pentru a vă transforma profilul este că atunci când faceți conversia profilului, obțineți automat acces la Instagram Insights. Aceste informații vă vor ajuta să aflați mai multe despre adepții dvs., ceea ce le place și cât de mult se implică publicul în conținutul dvs.

  1. Arată caracteristicile hotelului

Instagram nu este o rețea socială de bază în care postați o fotografie simplă a camerelor generice ale hotelului dvs. Acele fotografii vor fi folositoare pentru site-ul hotelului. Veți avea nevoie de ele mai târziu.

Afișați detaliile și împărtășiți funcțiile pe care le oferiți, dar faceți-le într-un mod care spune o poveste. Arată-le experiența care ar putea ajunge la hotelul tău.

  1. Majoritatea tinerilor și faptul că platformele sociale media le oferă ocazia și înțelegerea pe care nu o au. Utilizați Instagram pentru a împărtăși cum este să operezi un hotel.

Încercați să publicați fotografii cu minunatele dvs. mic dejunuri sau prăjituri și lăsați-le urmașilor să știe care sunt specialitățile dvs. de gătit. Dacă oaspeții voștri vă vor permite, faceți câteva fotografii de la cei care se bucură de ele și împărtășiți povestea lor cu lumea.

  1. Utilizați hashtag-uri

Hashtagurile sunt cheia principală a Instagram deoarece fac ca postările dvs. să fie căutate și cunoscute.

Utilizând hashtag-uri, oaspeții pot găsi și interacționa unul cu celălalt. Vă recomandăm să creați o anumită etichetă pentru hotelul dvs. și să îi încurajați pe invitați să o folosească. În același timp, asigurați-vă că utilizația propriul hashtag și comunicați cu clienții care vorbesc despre dvs. și cu dvs.

  1. Promovați zona locală

În momentul în care utilizați Instagram pentru a vă promova afacerea, rețineți că oamenii vă rezervă camerele pentru a explora locurile din jurul dvs. și nu este totul despre dvs.

Prin promovarea zonei locale, îi încurajați pe oameni să călătorească în regiunea dvs. și apoi, dacă aceștia preferă această regiune, aceștia vor alege să rămână la hotel.

  1. Începeți conectarea cu rețeaua dvs.

Construiți-vă rețeaua Instagram încurajând oaspeții, prietenii și angajații să vă urmeze profilul.

Adăugați un link către site-ul dvs. în scurta descriere. Aceasta este o bună oportunitate de a crește traficul mobil al site-ului dvs.

  1. Instagram Stories

IMG_0198Instagram Stories este noua caracteristică care vă permite să vă împărtășiți toate momentele zilei, nu doar cele pe care doriți să le păstrați în profilul dvs. Pe măsură ce partajați mai multe fotografii și videoclipuri, acestea apar împreună într-un format de prezentare de diapozitive. Aceste momente și imagini sunt poveștile tale zilnice.

Folosind Instagram Stories, nu trebuie să vă faceți griji despre suprapunere și puteți fi la fel de creativ pe cât doriți. Puteți aduce povestea la viață în noi moduri, cu text și desen. Și o caracteristică extraordinară este că fotografiile și videoclipurile vor dispărea după 24 de ore și nu vor apărea în profilul dvs. sau în feed.

Veți vedea povestiri de la alte persoane pe care le urmăriți într-o bară din partea de sus a fluxului dvs. Poate fi de la cei mai buni prieteni la conturile dvs. preferate. Când este ceva nou de văzut, fotografia de profil va avea un inel colorat în jurul său (a se vedea imaginea de mai jos).

Dacă doriți să vedeți povestea unei persoane, atingeți doar cercul care are fotografia de profil. Dacă doriți să treceți prin povestiri, glisați doar pentru a trece la povestea unei alte persoane. Dacă doriți să comentați ceva ce vedeți, puteți atinge și trimite un mesaj privat acelei persoane pe Instagram Direct.






Leave a Reply

Your email address will not be published.