HoteloPro ♡ MagiCAMP



Suntem foarte bucuroși să anunțăm că cei de la MagiCAMP vor folosi soluția HoteloPro pentru a administra apartamentele MagicHome (cazare gratuita in timpul tratamentului pentru familiile copiilor cu cancer). HoteloPro va fi oferit în mod gratuit MagiCAMP, vrând astfel să întărim dorința noastră de a susține comunitatea.

Despre MagiCAMP

MagiCAMP le oferă copiilor care își trăiesc copilăria între pereții saloanelor de spital șansa de a-și recăpăta încrederea în ei, puterea de a lupta cu boală și motivația de a merge înainte.

Opt din zece copii diagnosticați cu cancer reușesc să se vindece. Acum 20 de ani lucrurile erau diferite: medicină reușea să salveze numai doi din zece. Statisticile vorbesc despre progresul în medicină, dar nu spun nimic despre urmele pe care cancerul le lasă pe trupul și în sufletul copiiilor, nici despre rolul pe care familia și prietenii îl joacă în lupta lor cu boală și în refacerea de după. Pentru copil și pentru familia lui cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață. Prioritatea numărul 1 devine supraviețuirea, toate celelalte trec în plan secund. Copiii petrec multe ore în cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la școală sau de la alte evenimente cu prietenii și familia.

Centrul MagicHOME, localizat in Bucuresti in apropierea unitatilor de tratament ofera gazduire gratuita, suport si alte facilitati familiilor cu copii diagnosticati cu cancer sau alte afectiuni grave.

Despre HoteloPro

HoteloPro este un program de administrare hotelieră pentru hoteluri mici, pensiuni, case de oaspeți și apartamente de vacanță. HoteloPro te ajută să îți organizezi afacerea, să economisești timp și să câștigi mai mulți clienți. În comparație cu soluțiile tradiționale de management hotelier, care necesită zile de instruire și sunt scumpe, la HoteloPro îți ia doar 10 minute să îl configurezi, e ușor de folosit și costă doar $5/cameră lunar.






Leave a Reply

Your email address will not be published.