Cum să actualizezi blogul hotelului direct din telefonul mobil



tech

În această eră a internetului una dintre metodele de promovare a celor mai multe companii hoteliere este blogging-ul. Știai că poți face blogging direct pe telefonul mobil? Ți-ai dori să ai abilitatea de a redacta articole direct de pe dispozitivul tău mobil?

O dată ce ai lansat blog-ul hotelului, folosind o platformă precum WordPress, un calculator nu mai este necesar pentru a continua postarea sau a dezvolta marca online.

“În fiecare zi trebuie să fii comunicativ, acesta e cel mai important lucru “, a declarat starul Gary Vaynerchuk, atunci când a fost întrebat de ce afacerile de azi au neajunsuri în online. “Acele articole lungi a fost mare lucru în anii precedenți, microblogging-ul este acum ceea ce interesează. S-a schimbat dinamica un pic.”

În vederea realizării competențelor și abilităților de a avea un blog pe mobil, iată câteva sfaturi utile:

1: Aplicații pentru blogging

Top # 3 aplicații telefonul tău:

  • WordPress: Aplicația WordPress este uimitoare, deoarece simplifica procesul de publicare și permite să publicați pur și simplu text, fotografii și video direct de pe dispozitivul mobil.
  • Ghost: Este o platformă de blogging deschisă care oferă o interfață simplă, curată, care o face foarte ușor de utilizat. Aceasta prevede, de asemenea, o previzualizate live a postării în timp ce scrieți, astfel încât să puteți corecta cu ușurință orice scriere greșeală în timpul scrierii. Această platformă poate fi perfectă pentru începători, datorită ușurinței în utilizare, de asemenea și cei mai experimentați o pot folosi datorită interfeței sale în comparație cu altele.
  • Weebly: Platforma care oferă o gamă largă de servicii și opțiuni ușor de utilizat. Datorită faptului că Weebly poate fi folosit pentru blogging și construirea de website, proprietarii de afaceri găsesc această platformă mult mai ușor de utilizat decât altele.

2: Mobile blogging prin e-mail

Cu ajutorul unor setările, puteți publica direct prin e-mail pe blogul WordPress. WordPress vă oferă o adresă unică de a trimite un email pentru postări, așadar asigură-te că păstrezi acea adresă de e-mail secret pentru a evita spam-ul. În ceea ce privește postarea, titlul postului va fi titlul din email, iar conținutul de text va fi mesajul email-ului.

Postează un blog direct din e-mail. Apasă Trimite, iar postul tău va fi publicat de îndată ce e-mail-ul ajunge pe serverul web.

3: Video Blogging prin mobil

Blogging-ul video nu este la fel de rapid ca blogging-ul cu fotografii, deoarece este nevoie de mai mult timp pentru a procesa acel video, dar acesta a devenit mult mai ușor datorită evoluției platformelor WordPress și YouTube.

După cum știm, aplicația WordPress permite încărcarea de video direct de pe telefon, dar știați că WordPress vă permite să încorporați un video de pe YouTube prin simpla inserare a URL-ului ? Asta înseamnă că un blog video poate fi publicat prin intermediul telefoanelor mobile în acești pași simpli:

  • Încărcați videoclipul mobil din galerie pe YouTube, utilizând funcționalitatea de partajare implicită din galeria telefonului.
  • Copiați adresa URL-ului din YouTube, după ce a fost publicat.
  • Inserați URL-ul în postare direct pe blog.

Blogging-ul de pe un dispozitiv mobil deschide noi posibilități.

Utilizați aceste sfaturi pentru a construi un blog unde puteți să distribuiți doar conținut sub formă scurtă și pentru a-l menține activ în timp ce ești departe de birou.

Dacă știi și alte sfaturi utile, te rog să le lași jos în secțiunea de comentarii.






Leave a Reply

Your email address will not be published.