Adevărul despre ce folosesc hotelierii în administrarea afacerii lor



pen_paper

Suma totală a cheltuielilor de deplasare este în creștere cu 2 la sută anual, potrivit Departamentului de Comerț din SUA, iar călătoriile de afaceri este de așteptat să ajungă la 300 miliarde $ în 2017. Călătorii din perioada milenială sunt responsabili pentru această creștere, deoarece aceștia călătoresc în medie de mai mult de trei ori în fiecare an decât cei mai în vârstă, și sunt de 62 la suta mai multe șanse de a prelungi călătoriile de afaceri în vacanțe.

Aceasta este o veste bună pentru hotelieri, dar se pune întrebarea, cât de pregătite sunt să se ocupe de această creștere? Conform unui alt studiu realizat de softwareadvice.com anul trecut, un uimitor rezultat de 25% dintre hotelieri încă utilizează pixul și hârtia pentru a gestiona unitatea lor, în timp ce alte 16% nu folosesc nimic.

1-current-methods

Când au fost întrebați ce caracteristici au nevoie într-un sistem de management hotelier, mai mult de trei sferturi dintre hotelieri (atât pe cei cu și fără software) sunt în căutarea pentru o soluție care include capabilități de rezervare online, 75% de management de rezervare la cerere, managementul de menaj (61%) și management de recepție (58%).

3-top-requested-functionality

Este clar că hotelierii doresc soluții care să le permită să gestioneze cu ușurință unitățile lor și care integrează prezența lor existentă online (site-ul, pagina de Facebook), cu un scop clar de a atrage mai mulți clienți. Cauza cea mai probabilă pentru care aceștia încă utilizează pixul și hârtia este faptul că vechile sisteme de management al hotelului au fost scumpe și greu de operat.

2-reasons-replacing-system

Dar, odată cu apariția sistemelor bazate pe web, cum ar fi HoteloPro, hotelierii independenți pot avea acces la o soluție accesibilă, iar procesul de învățare este foarte ușor, oricine cu o experiență minimă de a folosi un calculator poate rula această aplicație în mai puțin de un minut. HoteloPro are, de asemenea, un widget de rezervare online, dar pentru o prezentare completă a tuturor caracteristicilor vă rugăm să accesați acest link.

 






Leave a Reply

Your email address will not be published.