7 sfaturi pentru a dezvolta promovarea online al hotelului tău



Vremurile se schimbă, Internetul încet acoperă fiecare aspect al lumii în plasa lui, de aceea trebuie să fim pregătiți pentru a ține pasul cu piața.

În următoarele rânduri vom descoperi 7 lucruri pe care le puteți utiliza pentru a obține un avantaj competitiv.

  1. Site-ul

Cea mai importantă parte a oricărei strategii online este propriul dumneavoastră website. Există câteva întrebări pe care cu siguranță ți-ai dori să ți le adresezi pentru a vedea cât de bine funcționează site-ul tău.

hotelopro2 (1)

Este optimizat site-ul meu pentru dispozitivele mobile? – În ultima vreme, cei mai mulți oameni folosesc navigarea pe internet de pe telefoanele inteligente. Este un mod mult mai convenabil și mai rapid de a obține informațiile de care ai nevoie. De aceea, site-ul dumneavoastră trebuie să fie optimizat pentru mobil, în caz contrar, veți pierde clienții potențiali și puteți fi chiar penalizat de Google pentru deținerea unui site web non-receptiv.

Nu am recenzii din partea clienților? – Având recenzii din partea clienților, acest aspect vă oferă mai multă credibilitate și perspectivă.  Cu certitudine oamenii vor merge la un hotel care are o mulțime de recenzii decât la un hotel care nu are nicio recenzie sau deține doar recenzii negative.

Sunt fotografiile mele la zi? – Fotografiile reprezintă  cea mai importantă resursă de promovare pentru hoteluri. Dacă aveți imagini mai vechi, recomandarea noastră este să le actualizați în cât mai scurt timp.

Nu am niciun videoclip? – Videoclipurile sunt esențiale în procesul de vânzare, un videoclip de prezentare despre hotel răspândit în lumea internetului și de asemenea, pe site-ul dvs. este un instrument cu un impact mare asupra clienților dvs.

Poate fi actualizat conținutul meu repede? – Dacă te bazezi pe alții pentru a actualiza conținutul website-ului, te previn că acest lucru nu este cea mai buna idee, mai ales în aceste momente când noi trăim într-o eră în care conținutul este rege. Actualizarea site-ul dvs. ar trebui să fie o chestiune de minute și de impact.

Este site-ul meu funcțional în mai multe limbi? – Vei avea, probabil, clienții din întreaga lume, și eu sunt sigur că nu doriți ca aceștia să prefere competiția dvs.  numai pentru că site-ul dumneavoastră este imposibil de citit.

  1. Sistemul de rezervări

hotelopro4

Este ușor de utilizat? Nu toți clienții vor avea cunoștințele unui manager (numai în cazul în care managerii sunt singura țintă), de aceea trebuie să vă asigurați că motorul dvs. de rezervare este la fel de ușor de utilizat.

Creați motoare de rezervare separate pentru oferte unice – având motorul dvs. de rezervare în mai multe pagini cu câteva dintre cele mai mari promoții este un mod bun de a obține mai multe venituri.

  1. Conectivitate

hotelopro4

Conectați-vă la Google / TripAdvisor / Trivago și alte agenții de căutare meta. Trebuie să fii prezent peste tot.

Succesul tău depinde de cât de mult și de bine poți ține pasul cu cele mai recente tendințe.

  1. Publicitate / SEO (Search Engine Optimization)

Ai investit pentru hotelul tău în Google AdWords, dar acesta nu este conectat la Google HPA? Aceasta este o modalitate foarte bună de a deveni mai vizibil și pentru a obține mai multe venituri.

Înainte de a decide, clientul unde să efectueze rezervarea, cei mai mulți verifica mai multe opțiuni. De aceea, anunțurile ce cuprind cuvinte cheie pot fi o redirecționare excelentă și o investiție înteleaptă.

Asigurați-vă că site-ul dvs. este optimizat pentru SEO. Pentru început, trebuie să aveți cuvinte cheie de rang înalt, meta titlu / descriere, conținut de calitate, sitemap.

  1. Reputația online

hotelopro5

Reputația ta este cheia, nu doar dintr-un punct de monitorizare, ci și să stimuleze rezervările directe. Asigurați-vă că afacerea dvs. are un brand bine structurat, cu valorile de bază. Comunică cu clienții și cere să lase recomandări sau recenzii pe site-ul hotelului; rețelele sociale și așa mai departe.

  1. Rețele sociale

Rețelele sociale sunt spațiul unde transparența este cheia succesului. A fi autentic este un aspect pe care oamenii îl vor aprecia.

Creează conținut și oferă informații de valoare. Puteți să scrieți despre restaurante locale, evenimente locale, cele mai bune locații, și așa mai departe.

Având un canal YouTube este, de asemenea, un mare avantaj competitiv. Aproape jumătate dintre căutările online sunt videoclipuri și este mai ușor să convingi potențiali  clienții cu un video.

  1. Altele

Social Wi-Fi – Lăsând oaspeții să se conecteze GRATUIT la Wi-Fi-ul hotelului prin conturile lor de social media ar trebui să fie o ușurință pentru hoteluri. Nu numai că obții mai mulți urmăritori, vei obține, de asemenea, adresa de e-mail, care va fi adăugată în baza de date de marketing.

Cred că putem fi de acord că există mai multe modalități de a îmbunătăți prezența de marketing on-line, ci numai de a face toate cele de mai sus este o modalitate foarte bună de a începe.






Leave a Reply

Your email address will not be published.