3 tactici esențiale pe care hotelurile mici le pot învăța din proprietățile Airbnb



1

Multe dintre industriile tradiționale sunt contestate de creșterea jucătorilor de întreținere digitalizate low cost, cum ar fi uber, în industria transporturilor, Zillow, în imobiliare, și chiar și în industria hotelieră, în special Airbnb.

Acest start-up este o platforma ușor de folosit pentru cei care sunt în căutarea de cazare sau vor să ofere cazare. Această platformă este prezentă peste tot în lume. Aproximativ 17 de milioane de oameni au folosit Airbnb în vara anului 2015 și în mai multe evenimente recente, 15000 Super Bowl 50 fans  a folosit pentru a se asigura că vor obține un loc în locul de desfășurare a evenimentului din Bay Area.

Deși sunt relativ noi pe piață, popularitatea lor a demonstrat că anumite nevoi ale consumatorilor au fost trecute cu vederea de către jucătorii tradiționali în industria hotelieră. Mai degrabă decât încercarea de a le închide în jos (ca unele companii mari fac prin lobby pentru reglementări și impozitare împotriva întreprinderilor de tip Airbnb) să încercăm să învețe din succesul lor și de a afla ce este vidul pe care aceste companii umple. Aici sunt 3 tactici că proprietățile Airbnb folosesc și ați putea încerca:

2

Necesitatea de a face clienții să se simtă speciali pare să cântărească greu atunci când este vorba de a alege un loc de cazare. Oamenii care sunt dispuși să împartă spațiile lor de viață sunt cel mai probabil, deschiși în căutarea de a cunoaște oameni noi și au chiar posibilitatea de a obține venituri.

Primul lucru pe care trebuie să îl îmbunătățești este personalul. Personalul ideal este cineva care este prietenos și eficient, este cineva care este pasionat de a întâlni oameni noi si vede clientul ca o oportunitate de a învăța ceva de la cineva nou.

3

În trecut Airbnb a fost o platformă de cazare la preț prietenos pentru cei cu bugete limitate. Dar, recent, au început să se ocupe călătorii corporate, iar succesul lor ar putea depinde de faptul că atmosfera confortabilă și originală a spațiului de locuit, acest lucru făcându-i deschiși la colaborare.

Deci, vă puteți imagina aceste avantajele mai mici ce oferă cazări mai intime, la un preț atractiv. Fă-i să creadă că fiecare călătorie de afaceri se poate dubla, de asemenea ca o activitate de team building. Încercați să configurați pachete speciale pentru companiile mai mari, care știți că sunt fac afaceri în zona dumneavoastră.

4

Flexibilitatea, ușurința de comunicare și transparența fac Airbnb foarte atrăgătoare pentru cei care au plecări neplanificate sau ieșiri rapide pentru recreere. Deși în mod ideal, având un flux constant și fiabil de rezervări, de catering la nevoile celor care nu au timp pentru a-și planifica călătoria lor cu mult timp înainte, ar putea ajuta doar să vă umple aceste ultime camere libere.

Acest nivel de flexibilitate se poate realiza prin sistemul de rezervare online HoteloPro, care permite accesul 24/7 pentru a rezerva camere în unitatea dumneavoastră.

Din experiența dumneavoastră, ce alte tactici funcționează cel mai bine pentru hotelieri?






Leave a Reply

Your email address will not be published.