3 modele de email prin care poți îmbunătății comunicarea cu oaspeții



Comunicarea este foarte importantă pentru noi, ca ființe umane, pentru că este modul în care informația este transmisă și sentimentele sunt transmise de la o persoană la alta. În calitate de administrator de hotel, sentimentele invitaților sunt esențiale, deci va trebui să utilizați fiecare canal cu atenție.

În acest articol, aș dori să vă dau câteva exemple de e-mailuri pe care le puteți utiliza cu oaspetele hotelului tău.

Hotel confirmation emails

Email-urile de confirmare primite în urma rezervării pot fi folosite pentru a aminti clienților dumneavoastră informațiile esențiale despre rezervarea lor. Ele sunt o modalitate simplă de a asigura că aceștia sunt în “sistem”, iar clienții pot merge oricând la acest e-mail pentru a verifica detaliile referitoare rezervării. Utilizați acest email pentru a le oferi detalii rapide de contact ale persoanei responsabile în crearea / modificarea rezervărilor, în cazul în care trebuie schimbat ceva. De asemenea, puteți utiliza acest gen de mesaje pentru a-i informa despre politica de anulare a rezervărilor, în cazul în care aveți una.

——————————————————————————————————————————-

Subiect: Felicitări, rezervarea la Hotel Perla a fost realizată!

Vă mulțumim pentru că ați ales destinația Hotel Perla! Iată detaliile rezervării:

Numele clientului: Flavius Sărăcuț,

Perioada: 2017-02-13 – 2017-03-21,

Rezervare ID: 52768 – Camera 3

Asigurați-vă că aceste informații sunt corecte. Dacă nu, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, pentru a face corecțiile necesare la adresa:

E-mail: contact@hotelperla.com

Telefon: +12 3 456 7890

Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit la Hotel Perla, marți, 13 februarie 2017. Check-in este după 16:00; check-out este la ora 11:00.

Toate cele bune,

Personalul Hotel Perla

——————————————————————————————————————————-

hotel_welcome_emails

Email-urile de primire pot fi folosite o dată ce clientul a ajuns în locația dvs., iar așa există o mare oportunitate de a informa oaspeții cu privire la facilitățile hotelului, oferte speciale, precum și recomandări ale punctelor de interes din apropiere. Nu știu despre tine, dar când eu călătoresc unul dintre primele lucruri pe care le fac este de a încerca să mă conectez la Internet, astfel încât prin email este un loc potrivit pentru a oferi oaspeților informații despre rețeaua Wi-Fi.

——————————————————————————————————————————-

Subiect: Bine ați venit la Hotel Perla!

Draga Flavius Sărăcuț,

Suntem încântați că ați selectat hotelul nostru.

Întreaga echipă de la Hotel Perla vă dorește o primire foarte călduroasă și avem încredere că șederea cu noi va fi plăcută și confortabilă.

Specialitățile noastre:

Luni

***

Marți

***

Miercuri

***

În cazul în care aveți nevoie de asistență sau orice cerințe specifice, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la +12 3 456 7890

Toate cele bune,

Personalul Hotel Perla

——————————————————————————————————————————-

hotel checkout emails

Email-urile de plecare sunt o mare oportunitate de a arăta clienților dumneavoastră că vă pasă cu adevărat de părerea lor. Aveți posibilitatea să le utilizați pentru a colecta informații și recenzii de la clienți sau pentru a le oferi stimulente pentru a se reîntoarce. Recenziile poate fi solicitate doar rugând clienții să scrie ceea ce le-a plăcut / ce îmbunătățiri sunt nevoie, sau vă poate oferi un link la un sondaj, pe care le puteți crea cu ușurință cu instrumente, cum ar fi 123Contactform. Oaspeții vor aprecia interacțiunea adăugată.

——————————————————————————————————————————-

Subiect: Este greu de spus La revedere…

Draga Flavius Sărăcuț,

Vă mulțumim pentru șederea recentă la Hotel Perla!

Ne-ar plăcea să știm impresiile dvs. pentru a putea îmbunătăți serviciile noastre! Am putea să vă rugăm să luați un moment pentru a ne scrie una sau două lucruri care credeți că ar putea fi îmbunătățită/e?

Vă rugăm să rețineți că avem un discount de 10% pentru oaspeții care se reîntorc, folosind codul promoțional [vămulțumim].

Vino înapoi în curând!

Așteaptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit din nou în curând.

Toate cele bune,

Personalul Hotel Perla

——————————————————————————————————————————-

Cu ajutorul HoteloPro, aceste e-mailuri por fi trimise, de asemenea aceste mesaje pot fi personalizate. Începe chiar acum să folosești aceste șabloane și fă-ți oaspeții fericiți!






Leave a Reply

Your email address will not be published.