24 idei de a posta pe pagina ta de Facebook



O regulă bună pentru o promovare bună este de a fi prezent unde clienții sunt, iar cel mai probabil, aceștia sunt pe Facebook. În timpul celui de-al doilea trimestru al anului 2016, Facebook a avut 1,71 miliarde de utilizatori activi lunar, așa că, dacă nu ați creat o pagină de Facebook pentru un hotel sau B & B, nu pierde timpul și creează una chiar acum.
După ce ați încărcat logoul hotelului ca fotografie de profil și o imagine uimitoare ca o fotografie de copertă, un alt lucru care este esențial este de a adăuga un buton de apel (Rezervați acum sau Call Now), astfel încât oamenii să poată verifica disponibilitatea camerei direct de pe Facebook. Iată un exemplu de imagini din St. Regis Bora Bora.

The St. Regis Bora Bora Resort

Dacă ați făcut acest lucru, acum sunteți pregătit să adăugați conținut la pagina dvs. de Facebook, așa că hai să vedem ce acest lucru poate fi.

1. Adăugați fotografii ale proprietății
Potrivit lui Wishpond, în cazul în care postările includ o imagine vei putea obține o rată de interes de 180% mai mult față de o postare fără fotografii. Deci, încearcă să incluzi imagini în aproape toate postările.
Așa că, realizează cât de multe fotografii puteți asupra proprietății, camerelor și împrejurimilor. De asemenea poți crea un album pentru acest lucru, astfel încât oamenii să le poată localiza cu ușurință în timp ce accesează fotografiile din pagină. Puteți vedea un exemplu cum Hilltop Manor Bed & Breakfast a creat un album pentru suita lor Rose.

Hilltop Manor Bed Breakfast

2. Adăugați fotografii ale clienților
Atunci când oaspeții tăi au un timp minunat, întrebați-i dacă aveți posibilitatea să faceți fotografii cu ei. Odată ce sunt etichetați pe profilul de Facebook, hotelul va fi văzut de toți prietenii lor, și veți obține în mod natural un impuls în vizualizări. În mod similar, puteți partaja aceste fotografii: clienții. Iată un exemplu de la Lookout Point Lakeside Inn unde este etichetat un cuplu care tocmai sa logodit.

Lookout Point Lakeside Inn_tagging

3. Adăugați fotografii din acțiunile în care sunteți implicat
Exista o mulțime de lucruri ce se întâmplă în comunitate, de aceea implică-te și postează fotografii cu ceea ce se întâmplă. Oamenii din comunitatea ta va dori în mod natural sau să împărtășească conținutul care este relevant pentru ei. Iată un exemplu de la Echipa The Westin Dragonara Resort care s-au implicat într-un eveniment de curățare.

The Westin Dragonara Resort Malta

4. Împărtășește imagini inspiraționale.
Alege să răspândești imagini pozitive care să inspire clienții actuali și potențiali. Iată un exemplu de la Edgewater Hotel Gatlinburg.

Edgewater Hotel Gatlinburg_inspirational_quotes

5. Postați oferte reduceri pentru fanii paginii
Adăuga oferte speciale pentru 2 nopți, pentru o anumită cameră, pentru o anumită perioadă de timp sau doar despre orice ar putea fi atractiv pentru potențialii clienți. Iată și exemplu de la Hilltop Manor Bed & Breakfast. Sfat suplimentar: puteți crea imagini frumoase folosind Canva, un instrument gratuit pentru un design simplu.

Hilltop Manor Bed Breakfast_discounts

6. Promovează noi meniuri sau oferte speciale zilnice / săptămânale
Fie că este o ofertă specială, sau doar ceva din meniu, puteți crea mesaje uimitoare folosind fotografii ale preparatelor din meniul. Iată un exemplu de la Farmers Guest House.

Farmers Guest House

7. Oferă informații privind atracțiile zonei
Esti dependent de adrenalină? Acest post de la The Inn at Westwynd Farm te-ar putea atrage la Hersheypark.

The Inn at Westwynd Farm_attractions

Ești un iubitor de artă? Atunci, s-ar putea să dorești să vizitezi Muzeul de Arta Farnsworth din Maine, nu foarte departe de Topside Inn.

Topside Inn_art_lover

8. Recomandă restaurante din apropiere
Știi care sunt cele mai bune alegeri în jurul locației tale, de aceea ajuta oaspeții tăi să se bucure de cele mai bune opțiuni. Ai o plăcere pentru homar? Inn at Harbor Hill Marina B&B are o recomandare.

Inn at Harbor Hill Marina B B_dining

9. Distribuie evenimentele ce au loc în orașul tău
Tu cunoști zona ta cel mai bine, așa că fă mai ușor pentru oaspeții tăi să cunoască tot ce se întâmplă prin zonă o dată ce aceștia ajung la hotel. Iată un exemplu de la The Inn at Westwynd Farm, distribuind o postare cu 10 lucruri pe care oamenii le pot face în Hershey în luna iunie. Hei, chiar și Beyonce vine!

The Inn at Westwynd Farm_events

10. Împărtășește știri despre angajați
Este întotdeauna frumos pentru potențialii clienți să ajungă să cunoască personalul înainte de a ajunge, de aceea pagina de Facebook este un loc minunat de a împărtăși ceea ce se întâmplă în echipa ta, poate cineva tocmai a intrat în echipa sau cineva tocmai a fost promovat. Aici este Lookout Point Lakeside Inn inaugurarea Triciei pentru promovarea ei ca manager la Innkeeper Lead.

Lookout Point Lakeside Inn_employees

11. Postează conținut video.
Poți să postezi videoclipuri despre orice: camerele hotelului, zonele care înconjoară hotelul, luați interviuri cu oaspeții sau personalul, evenimente speciale, prezentări de produse, și așa mai departe. Acest lucru poate fi simplu, realizat direct din telefonul mobil.
12. Împărtășește un blogpost
Uneori ai vrea să intri în mai multe detalii cu un subiect, astfel începi să scrii un blogpost, dar simpla postare acestuia pe site nu este suficient. Facebook este cel mai bun loc pentru a partaja postările tale. Iată un exemplu The Inn at Westwynd Farm.

The Inn at Westwynd Farm_blogpost

13. Împărtășește atunci când ai fost menționat în presă
Menționările în presă construiesc de cele mai multe ori încredere. Iată cum A G Thomson House Bed & Breakfast împărtășește un articol despre ei cum au obținut primul loc in Top 25 B&Bs and Inns — United States, Tripadvisor.

A G Thomson House Bed Breakfast_magazine
14. Postează orice premiu obții
Welsh Hills Inn – Granville, OH este numărul 3 in Top 25 B & B & Inns – Statele Unite ale Americii, iar proprietarii au dorit să arate acest lucru clar pentru oricine vizitează pagina lor de Facebook, astfel încât premiul este pus ca fotografie de profil.

Welsh Hills Inn_award

15. Împărtășește când are loc un eveniment interesant
Un film este filmat în locația ta? Cu siguranță acest lucru ar trebui să fie pe Facebook. Sunt rechini implicați? Chiar mai bineInn at Harbor Hill Marina B&B au distribuit despre filmul Hunter’s Cove.

Inn at Harbor Hill Marina B B_exciting

16. Împărtășește o rețetă de bucate
Cui nu-i place mâncarea? Oferă oamenilor o previzualizare a ceea ce gătești sau chiar împărtășește rețeta cu ei. Iată un exemplu de la Lookout Point Lakeside Inn.

-1 Lookout Point Lakeside Inn_recipe

17. Postează un status meteo
Oamenii sunt prinși în rutina săptămânală, deci o actualizare a stării meteo dintr-o destinație de vacanță ar putea fi doar ceea ce au nevoie pentru a pregăti o evadare de week-end.

Edgewater Hotel Gatlinburg_weather_report

18. Distribuie comentariile pozitive din partea oaspeților
Cei mai buni oameni care pot promova unitatea ta sunt clienții.

Inn at Harbor Hill Marina B B_client_review

19. Creează un eveniment
Cum ar fi un film de noapte? Ce zici de o seară de degustare de vinuri? Hotel Irvine iubește filmele de acțiune.

-1 Hotel Irvine_event

20. Organizați un concurs
Poți face tot felul de concursuri, iată un exemplu: Cedar Crest Lodge a realizat un concurs de fotografie unde a oferit un cupon de cadou 50 $ persoanei care a distribuit cel mai mult cea mai frumoasă imagine.

Cedar Crest Lodge_contest

21. Pune întrebări
Întrebările sunt foarte bune pentru a crește interesul față de postări. Puteți fie cere oamenilor să împărtășească recomandări sau pur și simplu pentru a descoperi mai multe despre părerile lor. Iată o modalitate excelentă pentru Edgewater Hotel Gatlinburg de a spune oamenilor unde e cel mai bun loc din oraș pentru a mânca înghețată.

Edgewater Hotel Gatlinburg_questions

22. Distribuie postări amuzante
Ai atât de multe opțiuni aici, doar lasă creativitatea să lucreze. Îmi place acest exemplu din Welsh Hills Inn – Granville, OH.

Welsh Hills Inn Granville OH_funny

23. Captează frumusețea naturii
De la flori, răsărit, apus de soare, apa, gazon, ai atâtea oportunități de a prinde cu ajutorul unui aparat de fotografiat. Privește acest răsărit de soare incredibil de la The Inn at Pleasant Lake.

The Inn at Pleasant Lake

Sau preferați o vedere de sus? Aici este.

The Inn at Pleasant Lake_above

24. Spune-le prietenilor ceva personal
Oaspeții se așteaptă să cunoască proprietarul locului, așa ca este, de asemenea, frumos de a partaja fotografii cu tine, fiind doar tu. Faceți cunoștință cu proprietarii de la The Canyon Wren Cabins.

The Canyon Wren Cabins_personal

Sper că veți primi o doză de inspirație din sfaturile de mai sus și vă rugăm să împărtășiți cu noi ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine pe Facebook.






Leave a Reply

Your email address will not be published.