10 sfaturi despre cum ai putea utiliza Instagram in afacerea ta



Dacă aveți un hotel și nu utilizați Instagram încă, trebuie să iei măsuri. Instagram oferă o mare oportunitate pentru proprietarii de hoteluri pentru a construi o conștientizare și pentru un angajament mai bun cu călătorii.

Aici sunt 10 sfaturi care te pot ajuta să începeți un canal Instagram și de asemenea, să fii sigur că ești eficient.

  1. Instagram este perfect pentru promovarea călătoriilor

SplitShire-0804

Activitatea online se schimbă încet spre dispozitive mobile. Adevărul este că, oamenii petrec cea mai mare parte a timpului pe telefonul personal. Mai ales atunci când călătoresc, oamenii sunt mult mai probabil să folosească telefonul lor, în loc de alte dispozitive. Acest lucru poate fi un apel de trezire pentru hoteluri pentru a începe să investească timp în aplicații mobile, cum ar fi Instagram.

Fotografiile superbe atrag atenția, transmitcu un sentiment de apartenență, de a inspira pe oameni să călătorească, și nu necesită traducere.

  1. Este gratuit

pexels-photo-122383

Instagram oferă un feed curat și simplu de știri cu minime elemente care pot distrage atenția. Alte rețele sociale, cum ar fi Facebook sau Twitter sunt mai aglomerate și pline de publicitate. Când vine vorba de Instagram, utilizatorii sunt mult mai accesibili. Studiile arată că interesul utilizatorului este mai mare pe Instagram decât pe Facebook sau Twitter.

  1. Este low-cost

pexels-photo

Procesul de creare a unui cont Instagram este foarte simplu. Trebuie doar să descărcați aplicația pe telefon și de a crea un cont. Numele ales pentru contul tău ar trebui să fie numele hotelului tău. Asigurați-vă că adăugați o scurtă descriere și o fotografie de profil. De acolo trebuie doar să postezi fotografii și să fii cât mai activi posibil.

  1. Ajungi la mai mulți tineri

adult-cell-face-female-41288

Cei mai mulți utilizatori Instagram sunt printre tineri. Mai mult de 80% din tineri sunt pe Instagram înainte de Facebook sau Twitter. Chiar dacă piața țintă s-ar putea să nu fie adolescenți sau tinerii, pentru că cei mai mulți dintre ei nu câștiga bani, însă ei pot avea o mare influență asupra altor persoane, cum ar fi membri ai familiei și a prietenilor mai mari.

  1. Vezi ce face concurenta

pexels-photo-131616

Mai întâi de toate, înainte de a începe să utilizezi Instagram foarte activ, petrece ceva timp de învățare, modul în care oamenii și alte întreprinderi folosesc, modul în care utilizatorii reacționează la diferite tipuri de fotografii. Aruncă o privire atentă la concurentă, vezi ce fac ei și dacă funcționează. La urma urmei, totul este legat de interesul clientului, trebuie să știți piața țintă foarte bine și să vorbești pe limba lor, prin ceea ce postezi pe Instagram.

  1. Creați povești pentru a promova în timp real

Captează atenția utilizatorilor fiind autentic și relevant pentru ei. Aveți posibilitatea să creați unele rutine pentru poveștile tale Instagram. Ai putea face ceva de genul “tur de hotel săptămânal” în fiecare vineri, de exemplu. Asta înseamnă că fiecare vineri vă creați povești Instagram în care faci un tur al hotelului tău.

Un alt lucru pe care îl puteți face este să vorbiți despre atracțiile locale. Ai nevoie de a oferi o valoare în mod regulat. Când faci toate aceste lucruri trebuie să rețineți că sunteți încă o afacere, nivelul tău trebuie fie la fel de profesionist ca tine menținând în același timp o conexiune prietenoasă cu utilizatorii.

  1. Conectează-te cu invitații tăi

pexels-photo-30469

Oamenilor le plac să se uite la poze cu peisaj, produse alimentare, precum și oamenii și unde mai bine le poți găsi pe toate decât într-un hotel? Ia un aparat de fotografiat, fă o plimbare în jurul tău și explorează fiecare cartier. Partajează fotografi și înregistrări video, noi preparate din meniu, oaspeți care se bucură de șederea lor, peisaje și activitățile locale. Asigurați-vă că le cereți permisiunea înainte de a posta pozele oamenilor și etichetându-i.

Selfie-ul este o modalitate foarte bună de a obține mai mult interes din partea oaspeților și a clienților.

  1. Construiți o comunitate

pexels-photo-26135

Implică-te printre alți utilizatori și lasă comentarii la imaginile lor. Caută persoane care sunt interesate de călătorie și subiecte legate de hotel. Distribuie contul de Instagram pe alte rețele sociale și site-ul tău. Creați hashtag-uri (#) unice pentru hotel pe care oaspeții să le folosească pe fotografii și pe alte canale, de asemenea.

  1. Utilizați Hashtag-uri

Utilizatorii Instagram sunt #hashtag fericiți. Un hashtag este un cuvânt sau o expresie identificată prin semnul # utilizat în social media pentru a identifica subiecte, teme și branduri. Ele sunt importante pe Instagram, deoarece nu se pot adăuga link-uri la posturi. Creați hashtag-uri pentru hoteluri și campaniile dvs. pe care oaspeții să le includă în posturi, împreună cu alte hashtag-uri populare și relevante. Asigurați-vă că nu le utilizează în exces, totuși.

  1. Track menționează și performanță

Options-Analysis1

Utilizați “tag-uri” și “locuri” filtre pentru a căuta imagini etichetate cu numele hotelului. Verificați profilul dvs. în mod regulat pentru a vedea cine a etichetat un hotel, și partajați fotografii adecvate pe Facebook și Twitter. În cazul în care o imagine este neadecvată, folosiți “Raport inadecvat”și faceți clic pe “Options Photo”.

Care este experiența ta folosind Instagram pentru afacerea ta? Te rugăm să ne spui și nouă în secțiunea de comentarii.






Leave a Reply

Your email address will not be published.